Recruitment Process Outsourcing by AI

Recruitment Process Outsourcing [RPO] is het uitbesteden van het totale werving en selectie traject voor nieuwe medewerkers aan een externe organisatie. Het voordeel is dat je tijd en geld bespaart, waardoor je als bedrijf efficiënter kunt werken. Wij ondersteunen je met:

Maak kennis Download brochure

Hoe trekt je talenten aan in een krappe arbeidsmarkt?

De “war for talent” duurt voort, maar kandidaten zijn aan de winnende hand. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het lastiger dan ooit om goed personeel te vinden. Om mensen echt te overtuigen is niet alleen een authentiek “employer brand” nodig, maar ook een gerichte persoonlijke aanpak. Wil je weten hoe wij dat aanpakken? Download dan nu het white-paper!

Download white-paper

In 4 stappen de beste match tussen kandidaat, functie en organisatie

ACTIVATE Zoekprofiel opstellen, semantic search potentiële kandidaten in databases, uitvoeren data analyses op profielen, maken selecties van doelgroepen (long list), ontwikkelen activatie campagne (e-mail marketing, LinkedIn); ATTRACT Opzetten marketing campagne (e-mail, LinkedIn) voor geselecteerde doelgroep, ontwikkelen brochure, verhogen van awareness en voorkeur voor functie en organisatie; CONVINCE Follow-up respons campagnes via calls/video, overtuigen kandidaten om te solliciteren voor de functie; HIRE Uitvoeren data analyses op profielen short list, verrijken data via online assessment, maken voorspelling voor top 5, interviews met recruiter, 2-3 beste kandidaten voorstellen voor interviews hiring team om de beste match te maken. 

REV4 is er voor Bedrijven die moeite hebben met het vinden van TALENT

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar talent om te kunnen groeien. Wij helpen bedrijven die het lastig vinden om talent te vinden, gebruik willen maken van recruitment technologie en employer branding. Of je nu actief bent in de financiële, de software, de retail markt of in de zorg of hi-tech industrie, wij zijn de business partner voor de groei van jouw organisatie. Wij zijn specialist in werving & selectie, detachering, employer branding, recruitment marketing en recruitment automation.

Onze strategieën leveren een kostenvoordeel op van minimaal 25%

Wij werken slimmer en efficiënter door data science technieken en digitale marketing strategieën toe te passen in recruitment processen voor organisaties. Hierdoor leveren wij een kostenvoordeel op van minimaal 25%. De basis vergoeding die wij vragen is extra aantrekkelijk: 15% over het all-in bruto jaarsalaris van een nieuwe medewerker voor werving & selectie. Voor employer branding en recruitment marketing campagnes brengen wij een basis uurtarief van 100 euro in rekening.