58% van de recruiters vindt recruitment marketing steeds belangrijker in een groeiende digitale wereld.

2020 Recruiter Nation Survey Jobvite

De arbeidsmarkt is krap, talent is schaars en lastig te werven. Je moet werkzoekenden nu echt overtuigen met een authentiek employer brand en een gerichte persoonlijke aanpak. Met de ideale persona, een perfecte candidate journey, aantrekkelijke content en handige marketing automation software lukt het om een relatie op te bouwen en talent te verleiden voor de droombaan in jouw organisatie.

Masterclass Recruitment [Marketing] automation

In één dag verdiep je je in recruitment automation, employer branding, digitale marketing en campagnes. Je leert de opgedane kennis toepassen in de praktijk om talent te werven in een snel veranderende arbeidsmarkt. Je krijgt opdrachten die je tijdens de les maakt en toelicht. Je ontwikkelt een digitale marketing strategie met persona, candidate journey, content, marketing automation en voert dit uit in je organisatie. Je krijgt een introductie van Lean en inzicht in hoe je werkprocessen kunt verbeteren om kandidaat gericht te werken.

Het lesprogramma is interactief en bestaat uit twee dagdelen. In het eerste deel nemen wij je mee in de wereld van recruitment automation, employer branding en digitale marketing. Je leert hoe je een digitale strategie opzet, hoe je marketing automation gebruikt om talent te werven. In het tweede deel ga je actief aan de slag en maak je een persona, candidate journey en bedenk je relevante content. Je krijgt uitleg over Lean en je identificeert verbeter kansen in je werkprocessen om kandidaat gericht te werken.

Je bent in je rol (eind)verantwoordelijk voor recruitment en je wilt graag inzicht en actuele kennis ontwikkelen over recruitment marketing automation. Je wilt weten hoe je digitale marketing technieken, data analytics, software en tools kunt gebruiken om talent aan te trekken voor je bedrijf. Je werkt bij een middelgrote- of grote organisatie en je bent verantwoordelijk voor employer branding. Je wilt wat je leert direct toepassen in de praktijk. Je beschikt over een HBO of WO werk- en denkniveau.

De Masterclass Recruitment Marketing Automation is extra aantrekkelijk geprijsd. Voor slechts 995 euro (excl. btw) kun je in een dag je certificaat behalen. Je kunt gebruik maken van koffie, thee, water, gezonde tussendoortjes en lunch. Studiewijzer en hand-outs voor de lessen zijn eveneens bij de prijs inbegrepen.

Meld je aan Neem contact op

Meld je aan voor de Masterclass

In één dag verdiep je je in de wereld van recruitment automation, employer branding, digital marketing en leert dit toepassen in de praktijk. Je ontwikkelt een digitale strategie, persona, candidate journey en voert dit uit in je organisatie.

Start 14 oktober 2021 in utrecht

Maximaal 10 plaatsen beschikbaar. Dus, wees er snel bij en reserveer je plek! Nu voor slechts 995 euro (excl. btw).

Download brochure Lees meer

Masterclass Recruitment Marketing Automation

Donderdag 14 oktober 2021

995,00

Pernille Kelderman
Recruiter RSM

De Masterclass Recruitment Marketing Automation biedt de juiste handvatten om op een toegankelijke manier ons employer brand aantrekkelijker te maken voor werkzoekenden. Ik ben niet alleen up-to-date over de trends en ontwikkelingen, maar weet nu ook hoe ik hoe ik met recruitment marketing campagnes onze doelgroep kan bereiken en overtuigen.